Investor login

Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering
Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering

VELKOMMEN TIL EUROWIND ENERGY

Eurowind Energy A/S er en dansk virksomhed, der gennem årene har udviklet sig til at være en ledende udvikler og operatør af solcelle- og vindmølleprojekter. Den 10. januar 2019 fusionerede Eurowind Energy A/S med Eniig Renewables med virkning fra 1. juli 2018. Målet er fortsat at være en førende udvikler af vedvarende energiprojekter lokalt såvel som globalt. Eurowind Energy A/S ejes nu 50 % af EWE Holding ApS og 50 % af Eniig Holding A/S.

Vi foretager vindmølleinvesteringer i Danmark, Tyskland, Polen, Rumænien, Sverige, Bulgarien, Storbritannien og Sydeuropa som de primære markeder.

Hovedkontoret er placeret i Hobro med afdelinger i flere europæiske lande, der sikrer en tæt kontakt til det europæiske marked og energibranchens udvikling.

Vi udvikler projekter i samarbejde med lokale kompetencer, og vi udvikler kun projekter, som vi selv ønsker at investere i. Dette er vores kunders sikkerhed for solide investeringer.

Velkommen til en verden med vinden i ryggen!

Læs mere om Eurowind Energy A/S

Nyheder

Eurowind Energy A/S kåret til Årets Praktikvirksomhed

Eurowind Energy A/S har netop vundet prisen som Årets Praktikvirksomhed på Erhvervsakademi MidtVest.

Eurowind Energy A/S og Thy-Mors Energi A.M.B.A. indgår samarbejde om dansk vindpark

Eurowind Energy A/S og Thy-Mors Energi har indgået aftale om salget af 49 % af anparterne i K/S Vindpark Blæsbjerg EWE, der er en del af projektet Vindpark Blæsbjerg nær Holstebro.

Danmarks største vindmøllepark på land

Eurowind Energy A/S har valgt Siemens Gamesa som leverandør til Thorup-Sletten, den største vindmøllepark på dansk jord til dato.

Vindmøller i drift MW

Produktion MWh

-

Sparet tons CO2

-

Husstande forsynet

-

Dagsværdier pr.