Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering
Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering

Velkommen til Eurowind Energy

Eurowind Energy A/S er en dansk virksomhed, der gennem årene har udviklet sig til at være en ledende udvikler og operatør af solcelle- og vindmølleprojekter. Den 10. januar 2019 fusionerede Eurowind Energy A/S med Eniig Renewables A/S (Norlys). Eurowind Energy A/S ejes nu 50 % af EWE Holding ApS og 50 % af Norlys Holding A/S.

Vi foretager investeringer i vedvarende energiprojekter med Danmark, Tyskland, Polen, Sverige, Rumænien, Bulgarien, Storbritannien og Sydeuropa som de primære markeder.

Hovedkontoret er placeret i Hobro med afdelinger i flere europæiske lande, der sikrer en tæt kontakt til det europæiske marked og energibranchens udvikling.

Vi udvikler projekter i samarbejde med lokale kompetencer, og vi udvikler kun projekter, som vi selv ønsker at investere i. Dette er vores kunders sikkerhed for solide investeringer.

Velkommen til en verden med grøn energi!

Læs mere om os her

Newsroom

Nyt nordjysk samarbejde stiller skarpt på PtX – fra producent til forbruger

Flere anerkendte aktører på tværs af energikæden har sat gang i en undersøgelse af, hvordan brintinfrastruktur kan binde forbrugere og producenter sammen i det nordjyske. Initiativtagerne bag projektet er Evida, Gas Storage Denmark, Greenlab Skive og Eurowind Energy. Projektet er døbt ClusterNortH2 og har til formål at forstå de teknoøkonomiske muligheder og barrierer for at sammenkoble brintproducenter, -lagring og -forbrugere i Nordjylland.

EURA Energy: Nyt JV skaber udvikler og producent

Den bulgarske investering gruppe Renalfa AD og den danske udvikler Eurowind Energy A/S er stolte af at annoncere etableringen af det fælles joint ventureselskab, EURA Energy. Det fælles selskab er rettet mod det bulgarske marked for vedvarende energi. EURA Energy har en portefølje af sol, vind og PtX projekter i Bulgarien med en samlet kapacitet på mere end 1 GW og arbejder på at udbygge porteføljen.

Eurowind Energy med imponerende 2020-2021 resultat

Eurowind Energy opnåede et imponerende resultat for 2020-2021, da bruttoresultatet nåede DKK
520 millioner (+32%) og resultatet før skat lød på DKK 157,4 millioner (+59%). Til sammenligning var
bruttofortjenesten på DKK 394,6 millioner og resultatet før skat på DKK 98,5 millioner i 2019-2020.
Forrentningen af egenkapitalen var på 6% for det finansielle år.

Flere nyheder

VIND OG SOL I DRIFT MW

Produktion MWh

-

Sparet tons CO2

-

Husstande forsynet

-

Dagsværdier pr.