Investor login

Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering
Administration vindmølle Eurowind finansiering repowering

VELKOMMEN TIL EUROWIND ENERGY

Eurowind Energy A/S er en dansk virksomhed, der gennem årene har udviklet sig til at være en ledende udvikler og operatør af solcelle- og vindmølleprojekter. Den 10. januar 2019 fusionerede Eurowind Energy A/S med Eniig Renewables med virkning fra 1. juli 2018. Målet er fortsat at være en førende udvikler af vedvarende energiprojekter lokalt såvel som globalt. Eurowind Energy A/S ejes nu 50 % af EWE Holding ApS og 50 % af Eniig Holding A/S.

Vi foretager investeringer i vedvarende energiprojekter i Danmark, Tyskland, Polen, Rumænien, Sverige, Bulgarien, Storbritannien og Sydeuropa som de primære markeder.

Hovedkontoret er placeret i Hobro med afdelinger i flere europæiske lande, der sikrer en tæt kontakt til det europæiske marked og energibranchens udvikling.

Vi udvikler projekter i samarbejde med lokale kompetencer, og vi udvikler kun projekter, som vi selv ønsker at investere i. Dette er vores kunders sikkerhed for solide investeringer.

Velkommen til en verden med vinden i ryggen!

Læs mere om Eurowind Energy A/S

Nyheder

Vindpark Knöstad i Sverige


Eurowind Energy A/S har netop bestillt den største onshore vindmølle, der er tilgængelig på nuværende tidspunkt, fra Siemens Gamesa.
 

Endnu en aftale om levering af møller med Vestas

Eurowind Energy A/S har indgået en aftale med Vestas om en ordre på 63 MW til de to danske projekter, St. Soels og Veddum Kær. 

Orientering om fortsat drift af vind- og solcelleparker

Hos Eurowind Energy og Eurowind Asset Management tager vi vores samfundsopgave alvorlig.

VIND OG SOL I DRIFT MW

Produktion MWh

-

Sparet tons CO2

-

Husstande forsynet

-

Dagsværdier pr.